Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Οι ΚΑΠΝΟΣ ζωντανά στο CHARRO NEGRO.ΤΕΤΑΡΤΗ 22/12/10.


Οι Καπνός υπάρχουν στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας εδώ και μια 15ετια.Το γκρουπ αποτελείται από 4 μουσικούς και την ξεχωριστή φωνή.... της Ματίνας Τσιφλιτζή. Οι εμπνευστές..
και δημιουργοί της μπάντας είναι ο Γρήγορης Τσιάνης ( κιθάρα / φωνή) και ο Κώστας Καραμήτσος ( πλήκτρα / φωνή ), ενώ το γκρουπ πλαισιώνετε από τους Νίκο Δημάκιδη ( μπάσο ) και τον Θανάση Παπαδόπουλο ( τύμπανα ). Οι Καπνός κινούνται στο χώρο της ...pop / rock σκηνής και διαθέτουν σημαντική εμπειρία που έχουν αποκτήσει από την πληθώρα των live εμφανίσεων τους όλα αυτά τα χρόνια.
Το γκρουπ έχει κάνει 3 δισκογραφικές δουλειές οι οποίες κυκλοφόρησαν από την LazyDog Rec. και την Universal Music και περιέχουν κομμάτια όπως το “Δεν είναι όλα τα όνειρα ίδια”, “Περνούν οι ώρες
Το 2009 βρίσκει τους Καπνός νικητές του μουσικού διαγωνισμού ROCK STAR, μια διοργάνωση του STAR FM 97.1 (Θεσσαλονίκη).
Με τον αέρα του νικητή το συγκρότημα ετοιμάζετε πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου του cd-single, καθώς και μια σειρά από εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Στις εμφανίσεις τους οι Καπνός συμπεριλαμβάνουν πολλές ξένες και ελληνικές επιτυχίες, σε ένα δυναμικό και ξεχωριστό live πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου