Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

FUNKY MONKEY Live στο SILVER DOLLAR. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/12/10


Οι Funky Monkey, δηλαδή ο Γιάννης στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Γιάννης στην κιθάρα και ο Στέλιος στα τύμπανα..
“ταξιδεύουνε” μαζί στην Punk Rock σκηνή από το 2004.
Το 2009 ήρθε ο Νίκος στο μπάσο για να ολοκληρώσει την ομάδα. Αν δεν έχετε ακούσει τους Funky Monkey και θέλετε να πάρετε μία γεύση, θα βοηθήσει να ξέρετε ότι έχουνε επιρροές από “No use for a name”, “noFx”, “Bad Religion”, “Pennywise”, “Metallica”.
Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εδώ και τρία χρόνια, μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο “Intertheory” και χορηγό τη Vans, μοιράζονται με όλη την Ελλάδα τους δικούς τους ήχους. Στις 29 Απριλίου του 2010, μέσα από ένα super event που πήρε μέρος στο Block33, έγινε η παρουσίαση του πρώτου ολοκληρωμένου τους album "13" με πολύ μεγάλη επιτυχία.  Έχουνε δικό τους studio, οπότε με άνεση μπορούν να πειραματιστούν σε νέες ιδέες.
Ο Γιάννης Γκαμίλης, τραγουδιστής των Funky Monkey, έχει ήδη ένα χρυσό δίσκο, με το συγκρότημα Professional Sinnerz, και συμμετοχή στο ποπ συγκρότημα DeNiro στα οποία και είναι μέλος ως κιθαρίστας.  Με συστατικά την καλή παρέα, την αγάπη για τη μουσική και πολλή τρέλα, βαδίζουν προς το καλύτερο.
Με ήδη μία εμφάνιση σε φεστιβάλ στο Βερολίνο και σχέδια για άλλες εμφανίσεις στην Ευρώπη ελπίζουνε να μοιραστούνε τη μουσική τους με τον κόσμο δίνοντάς τους μία διαφορετική νότα ενέργειας από αυτή που έχει συνηθίσει η Ελλάδα.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων 24/12, το Silver Dollar φιλοξενεί, με μεγάλη χαρά και για δεύτερη συνεχή χρονιά, τους Funky Monkey σε μία μοναδική unplugged εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου