Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ζωντανά στο GAIA LIVE. ΤΡΙΤΗ 21/12/10

Ανανεώνοντας την απολύτως ανεπίσημη σύμβαση «μίας τουλάχιστον εμφάνισης ανά δίμηνο στην πόλη», ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα επιστρέφουν στην..
Θεσσαλονίκη για 2 παραστάσεις στο GaiaLive εντός των εορτών.

Ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα θα αποδώσουν-χορέψουν-τραγουδήσουν-καλύψουν 50 χρόνια μουσικής σε διάστημα 50 λεπτών σε ένα ασταμάτητο medley.

Τις Τρίτες 21 και 28 Δεκεμβρίου τα θεμέλια του GaiaLive θα μετακινηθούν 0,3 εκατοστά νοτιότερα από τον υπερδιαστημικό παλμό της μΠάντα-Κοάλα, της εκρηκτικής soul woman Cathy Idra και σαφώς του διαγαλαξιακού πλέον Ζακ Στεφάνου.

Η μΠάντα-Κοάλα θα ανέβει επι σκηνής στις 22.30 και ευθύς αμέσως θα ξεκινήσει η τηλεμεταφορά των τραγουδιστών, αλλά και των υπολοίπων υπηκόων του μακρινού πλανήτη Κοάλα-52. Θα εκπέμπουν κύματα αντιύλης με μουσική συνοδεία των μεγάλων διαστρικών επιτυχιών του Ζακ Στεφάνου απο τους δυο προηγούμενους δίσκους του (UFO: Στο διάστημα δραπέτες , UFO2: Ένας όμορφος κόσμος) καθώς ο νέος δίσκος  του συγκροτήματος με τίτλο “Koalaboration” θα παίξει νευραλγικό ρόλο στο πρόγραμμα.

Η Cathy Idra και ο Ντένις Κωνσταντινίδης θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία των Koalacitizens, με διαστημικούς ήχους σε συχνότητες Depeche Mode, The cure, Muse, Massive Attack, RHCP έως και Pink, Christina Aguilera και Madonna.

Ο διαστημικός σταθμός θα μπει σε ταχύτητα δίνης μετά τα μεσάνυχτα για να ταξιδέψει στο χρόνο, κάνοντας ένα ταξίδι από την Αμερική του 1950, φλερτάροντας με όλες τις χορευτικές μουσικές από ροκ εν ρολ, twist, χάλι γκάλι, soul, funk, disco, hard rock, dance, brit pop, alternative, trance, house και r n b μέχρι το σήμερα.

Ιnfo:
Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα (μαζί τους η Cathy Idra)
για 2 παραστάσεις εντός των εορτών
ΤΡΙΤΕΣ 21 & 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΩΡΑ: 10.30
στο GaiaLive, Δόξης 5-Σαλαμίνος (Λιμάνι)
ΤΗΛ: 2310513654
ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου