Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

O ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ζωντανά στο PRINCIPAL. ΔΕΥΤΕΡΑ 20/12/10

Ο Αλκίνοος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία ιδιαίτερη συναυλία την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater. Κυρίως επιστρέφει  σε κάτι που αγαπά εδώ και..
15 χρόνια:  στη συναυλιακή εμφάνιση, όπου η επαφή με το κοινό είναι άμεση και η ατμόσφαιρα μαγική.

Με τις συναυλίες κιθάρα-φωνή σε μεγάλα θέατρα, όπως αυτό του Λυκαβητού, το Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης και το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων της Καβάλας, ακόμη και χωρίς μικρόφωνο, όπως στο Ηφαίστειο της Νισύρου και στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρείου, απέδειξε στην πράξη ότι η λιτότητα μπορεί να γίνει κίνητρο για την ελευθερία και τη δημιουργικότητα και εργαλείο που καταργεί την απόσταση σκηνής και κερκίδας.

Στη συγκεκριμένη συναυλία, η σκηνή θα αντικαταστήσει το δωμάτιό του. Παίζοντας ακουστικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά όργανα, θα δημιουργήσει ηχητικά τοπία, μέσα στα οποία θα λειτουργήσουν τα τραγούδια, υπενθυμίζοντάς μας τον τρόπο με τον οποίο το μοναχικό γίνεται συλλογικό και η εσωστρέφεια γιορτή.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά κι από κάποιες διασκευές- έκπληξη, συχνά και για τον ίδιο, αφού η παράσταση αυτή επιτρέπει συχνά την επί τόπου διαμόρφωση του προγράμματος, τον αυτοσχεδιασμό, τα λάθη, την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα του τραγουδιού, της στιγμής και της συνύπαρξης. Η αμφίδρομη και ζωντανή σχέση με το κοινό προσφέρει σε ακροατές κι ερμηνευτή την πιο χορταστική αίσθηση της κοινής μουσικής εμπειρίας.

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30


Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος: 15€
Προπώληση metropolis, 2310270052

Πληροφορίες Για Δωρεάν Μεταφορά: 2310428088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου