Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Οι Red snapper Live στον ΜΥΛΟ.Παρασκευη 3/12/10

Το συγκρότημα που έχει την φήμη ότι παίζει καλύτερα στην σκηνή παρά στο στούντιο, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με τα αρχικά ιδρυτικά  μέλη της σε μια εκρηκτική συναυλία στον ΜΥΛΟ όπου θα παρουσιάσουν κομμάτια από
τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας τους όπως το “the sleepless” και το “keeping pigs together”.

Η βρετανική μπάντα προκάλεσε αίσθηση στο κοινό από το ξεκίνημα της και συγκεκριμένα από την δημιουργία του πρώτου άλμπουμ την δεκαετία του 90 “prince blimey”.Η μουσική τους στο σύνολο της είναι ένα χορευτικό κράμα με στοιχειά acid jazz, hip hop, funk μέχρι και disco αλλά και dance επιρροές. Γιαυτο μην παραξενευτείτε αν δείτε στην συναυλία δίπλα σας αμετανόητους ροκάδες μέχρι και τρεντιδες houseαδες.

Έχουν περιόδευση με τρανταχτά ονόματα τις παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Bjork, Fugees και τους Massive Attack και έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά με καλλιτέχνες όπως τον David Holmes, τον Andrew Weatherall και την Beth Orton.

Εν κατακλείδι οι Red Snapper είναι μια μπάντα που έχει συνδυάσει άψογα πολλά είδη μουσικής μαζί, καταφέρνοντας να γοητευσει ακόμα και το πιο απαιτητικό μουσικό αυτί.

Προπώληση: 25€
Ταμείο:          28€

Παρασκευή 3/12/10
Μύλος (Αγίου Γεωργίου 56)
Έναρξη : 21.00

1 σχόλιο: